Kako stvari stoje danas: Koji član One Directiona je najviše zaradio nakon pauze benda?

Nakon što je One Direction odlučio da ode na (prilično) dugu pauzu, Harry, Liam, Niall, Louis, pa i Zayn koji ih je napustio ranije, nastavili su sami da grade svoje karijere, neki su gradili i porodice, a koji od njih je zaradio najviše novca? Kao što smo i sami očekivali, po svemu sudeći je trenutno najbogatiji od njih Harry Styles!

Harry Styles je definitivno najuspešniji član One Directiona nakon pauze ako računamo koliko je projekata imao i koliko je novca zaradio, jer se njegovo bogatstvo procenjuje na oko 75 miliona dolara! On je objavio jedan studijski album, a prošle godine je izjavio da radi i na drugom, ali nije se zaustavio na muzici – modni svet ga prosto obožava, radio je kampanje za Gucci, a najviše je zaradio ulogom u filmu „Dunkirk“!

Što se Liama Paynea tiče, njegovo bogatstvo vredi od 55 do 60 miliona, a on je osim muzičkih poduhvata postao i otac! Što se muzike tiče, njegov poslednji EP prošao je prilično loše, ali je imao hitove „Strip That Down“ i „Bedrom Floor“.

Što se Zayna tiče, on je već objavio dva albuma, „Mind Of Mine“ i „Icarus“, od kojih je ovaj prvi doživeo lep uspeh, naročito singl „Pillowtalk“, a Zayn je zapažen i u pesmi koju je snimio sa Taylor Swift, „I Don’t Wanna Live Forever“ za film „Pedeset nijansi mračnije“ – sve ukupno, zaradio je 47 miliona!

Pročitajte još  Najlepša uspomena s koncerta: Directionerka se porađala na nastupu svog benda!

Nešto više od Zayna ima Niall Horan, koji vredi 58 miliona dolara, a njegov solo album „Flicker“ doživeo je jako lep uspeh jer se i dalje svuda vrte pesme „Slow Hands“, „Too Much To Ask“, pa i njegova divna debi balada „This Town“.

Louis Tomlinson je jedan od članova koji još nemaju svoj solo album, ali uprkos mnogim porodičnim tragedijama i smrti majke i sestre, Louis nastavlja da se bori, i njegovi singlovi „Just Hold On“ i „Back To You“ prošli su zapaženo, a uz to je bio i u žiriju X Factora, tako da se njegovo bogatstvo ceni oko 56 miliona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Niall Horan odgovorio Katy Perry: Prestani da budeš zla prema meni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.