Kako stvari stoje danas: Koji član One Directiona je najviše zaradio nakon pauze benda?

Nakon što je One Direction odlučio da ode na (prilično) dugu pauzu, Harry, Liam, Niall, Louis, pa i Zayn koji ih je napustio ranije, nastavili su sami da grade svoje karijere, neki su gradili i porodice, a koji od njih je zaradio najviše novca? Kao što smo i sami očekivali, po svemu sudeći je trenutno najbogatiji od njih Harry Styles!

Harry Styles je definitivno najuspešniji član One Directiona nakon pauze ako računamo koliko je projekata imao i koliko je novca zaradio, jer se njegovo bogatstvo procenjuje na oko 75 miliona dolara! On je objavio jedan studijski album, a prošle godine je izjavio da radi i na drugom, ali nije se zaustavio na muzici – modni svet ga prosto obožava, radio je kampanje za Gucci, a najviše je zaradio ulogom u filmu „Dunkirk“!

Što se Liama Paynea tiče, njegovo bogatstvo vredi od 55 do 60 miliona, a on je osim muzičkih poduhvata postao i otac! Što se muzike tiče, njegov poslednji EP prošao je prilično loše, ali je imao hitove „Strip That Down“ i „Bedrom Floor“.

Što se Zayna tiče, on je već objavio dva albuma, „Mind Of Mine“ i „Icarus“, od kojih je ovaj prvi doživeo lep uspeh, naročito singl „Pillowtalk“, a Zayn je zapažen i u pesmi koju je snimio sa Taylor Swift, „I Don’t Wanna Live Forever“ za film „Pedeset nijansi mračnije“ – sve ukupno, zaradio je 47 miliona!

Pročitajte još  Jelena je spremila Leninu 1D priču!

Nešto više od Zayna ima Niall Horan, koji vredi 58 miliona dolara, a njegov solo album „Flicker“ doživeo je jako lep uspeh jer se i dalje svuda vrte pesme „Slow Hands“, „Too Much To Ask“, pa i njegova divna debi balada „This Town“.

Louis Tomlinson je jedan od članova koji još nemaju svoj solo album, ali uprkos mnogim porodičnim tragedijama i smrti majke i sestre, Louis nastavlja da se bori, i njegovi singlovi „Just Hold On“ i „Back To You“ prošli su zapaženo, a uz to je bio i u žiriju X Factora, tako da se njegovo bogatstvo ceni oko 56 miliona.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Kao braća: Niall, Louis i Liam srećni zbog Harryjevih solo poduhvata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.