Ariana Grande odala počast fanu koji je izgubio bitku sa kancerom

Ariani Grande je celu 2019. godinu obeležila “Sweetener” svetska turneja, gde je imala mnoštvo neverovatnih nastupa ali i različitih iskustava iz jedne večeri u drugu, pa je odlučila nedavno čak i da tetovira “Swt” na svom prstu! Neizostavni deo svega su uvek bili i fanovi koji svaki koncert čine neverovatnim svojom energijom i posvećenošću Ari. Jedan fan koji je na turneji upoznao Ari, nažalost, napustio nas je jer je njegov kancer uzeo maha, a Ariana je izuzetno pogođena ovom vešću odlučila da oda počast devojčici na društvenim mrežama.

Naime, devojčica po imenu Lily Constance bila je veliki Arianator a priliku da upozna Ari konačno je dobila na “Sweetener” turneji, konkretno na koncertu u Juti u Americi u avgustu. Lily je dobila prelepu fotku sa Ari i nekoliko trenutaka sreće sa svojim idolom, ali je Lily još tada bolovala od raka i čitavu ideju da prisustvuje meet and greetu smislile su njene negovateljice.

Lily se bavila i snimanjem za YouTube gde je imala oko sedam hiljada pratilaca, a često je pričala i o svojoj borbi protiv opake bolesti, koju ipak nije uspela da istera do kraja. Devojčica je snimila i video o čitavom iskustvu upoznavanja Ari (koji će možda jednog dana biti koristan i nekome od vas), pa je ispričala kako su njene negovateljice organizovale sve ne bi li Lily dobila posebne karte za koncert, a Lily je Ariani poklonila svoju “Hope” (nada) narukvicu na šta joj je Ari tada odgovorila kako je preslatka i mnogo hrabra. “To je bilo najlepše iskustvo koje sam ikada imala, ona je pravi anđeo, mnogo je volim” ispričala je Lily.

Pročitajte još  Zašto Arianatorima smeta ova Martinina slika?

Ari je istog dana kada je Lily umrla primila tu nesrećnu vest, i istog momenta je objavila njihovu fotku sa turneje uz reči: “Uvek ću te voleti.”

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu i već deset godina gradi svoje ime i status u novinarstvu, PR-u i marketingu u oblasti muzike. Muzika je smisao njenog života i hrana za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.