Samo za romantične duše: Taylor Swift objavila remiks pesme “Lover” sa Shawnom Mendesom!

Taylor Swift je albumom “Lover” postigla svoj cilj objavljivanja najromantičnijeg albuma njene diskografije, a sama pesma “Lover” stvorena je za prvi ples na svakom venčanju. Poznato je koliko Taylor obožava ovu pesmu i da je ona kandidat za pesmu godine na Grammy dodeli nagrada, a Tay joj je sada dodala još pažnje objavivši njen remiks sa Shawnom Mendesom!

Shawn Mendes je njen dobar prijatelj i romantična duša poput nje, tako da su se njihovi nežni glasovi savršeno stopili u refrenu! Tay je Shawnu poklonila i sopstveni prostor u drugoj strofi i pri kraju pesme, gde je Shawn imao mogućnost sam da napiše romantične stihove koje bi uklopio sa Tayinim!

“Pogledaj me u oči i one će ti reći istinu, devojka iz moje priče si uvek bila ti, za tebe bih tonuo i kao Titanik, ljubavi” pevao je Shawn što je nežnije umeo, tako da je ova pesma dobila još romantičniju dimenziju. Šta da kažemo osim: uživajte!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Zašto je Taylor Swift preskočila ovogodišnju Met Galu?
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Samo za romantične duše: Taylor Swift objavila remiks pesme “Lover” sa Shawnom Mendesom!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.