Velika čast: Camila Cabello upoznala princa Williama i Kate Middleton!

Camila Cabello nastavlja da raste u muzičkoj industriji polako ali sigurno, ali da li ste očekivali da će pevačica već steći reputaciju dovoljnu da se sretne sa najuticajnijim princem i princezom na svetu? Camila je imala veliku čast da bude pozvana u Kensington palatu!

Cam je pozvana da bude gošća kraljevske palate upravo zahvaljujući svojoj popularnosti ali i humanosti, jer je razlog posete bilo odavanje počasti tinejdžerima koji su uradili nešto posebno za svoje vršnjake i time postali “Teen heroes” odnosno heroji svoje generacije. U palati se našlo 10 finalista poput 14-godišnje Scarlett koja se samostalno brine o majci, sestri i baki, ili 17-godišnja Rachel koja se bori da spreči nasilje hladnim oružjem.

24. novembra zakazana je još jedna ovakva ceremonija – ne zna se da li će se Camila i tu pridružiti kraljevskoj porodici, ali je ona ovom prilikom već ispričala koliko su ovo bili bitni momenti za nju! “Bila mi je čast da budem pozvana u Kensington palatu i čujem šta sve mladi ljudi čine. To me je mnogo inspirisalo i ostavilo me je bez teksta” ispričala je Camila.

View this post on Instagram

Radio 1’s Teen Heroes of 2019 visited The Duke and Duchess of Cambridge at Kensington Palace earlier this month, along with chart-topping superstar Camila Cabello and BBC Radio 1 DJs Clara Amfo and Greg James. Now in its tenth year, @bbcradio1’s Teen Awards is the biggest teen event in the pop music calendar and shines a light on some of the UK’s most inspirational teens, seeing them crowned Teen Heroes of 2019 in front of an audience of 14-17 year-olds. This is the fourth consecutive year that Radio 1’s Teen Heroes have been honoured with an invitation to the Palace. The ten finalists were greeted by The Duke and Duchess, who praised them for their inspirational work and their dedication to helping others. #R1TeenAwards

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Shawn Mendes: Celebrity Crush mi je Emma Watson!

Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Velika čast: Camila Cabello upoznala princa Williama i Kate Middleton!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.