Shawn Mendes: Celebrity Crush mi je Emma Watson!

Shawn Mendes se uvek trudi da svojim fanovima da što bolje odgovore na pitanja koja postavljaju na Q&A delu pre njegovih koncerata. Snimak koji je napravljen tom prilikom postao je viralan i kruži internetom neverovatnom brzinom, a na njemu ga jedan fan pita ko mu je celebrity crush!

U ovom videu možemo videti da je Shawn odlepio za glumicom Emmom Watson, poznatom po ulozi u Harry Potter filmovima. Shawn deluje postiđeno, ali srećno dok priča o slatkoj glumici, i na kraju klipa dodaje “Reći ću joj to!”, što je uradio u svom tvitu nedugo potom. Fanovi su bili presrećni i molili su Shawna da ode korak dalje, da je zaprati na Instagramu, pozove je na dejt…

Shawn Mendes je od ranije poznat kao veliki Harry Potter fan, pa nas nimalo ne iznenađuju njegove simpatije prema Emmi. Navijate li vi za ovu vezu ili, pak, mislite da bi Shawn možda više išao uz egzotičnu Camilu Cabello, za koju se dugo već spekuliše da je u vezi sa pevačem?

Pročitajte još  Camila Cabello: Znam naziv albuma već mesecima, napisala sam 49 pesama!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja, a trenutno je najviše interesuje politika i pisanje govora, na šta bi volela da se fokusira na studijama. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

One thought on “Shawn Mendes: Celebrity Crush mi je Emma Watson!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.