Camila Cabello priznaje: Krala sam od princa i princeze, neću da vratim!

Camila Cabello imala je tu čast da poseti palatu u Keningstonu i upozna britanskog princa Williama i njegovu suprugu Kate Middleton. Međutim, ona kaže da je tu priliku iskoristila da uradi nešto ilegalno, pa je tako ukrala hemijsku, što je i otkriveno tokom njenog razgovora za BBC Radio 1.

Voditelj Greg James u jednom momentu je odlučio da priča o tome rečima, “Nisam pričao o tome jer si mi rekla da to ne radim, ali kad je u palati trebalo da upoznamo Williama i Kate, rekao sam ti da moraš nešto da ukradeš! Rekao sam ti, ‘Ukradi hemijsku'”. Camila priznaje da ona to onda i uradila. “Ne može se izbeći takav izazov, pa sam to i uradila. Onda si ti rekao ljudima u palati da sam ukrala hemijsku, a ja sam bila u fazonu da je strpam kod mame u torbu. Međutim, ona je rekla da treba da je vratimo, ali ja to nisam htela. Zato, žao mi je William i Kate, ali ta hemijska je još uvek kod mene. Iskreno nisam mogla da spavam prethodne noći”, priča pevačica dok nekako uspeva da zadrži ozbiljan izraz lica!

A šta kažu William i Kate? Naravno da su oni pogledali intervju, a to su pokazali i time što su retvitovali ovaj deo Camilinog intervjua, a kao komentar su stavili par očiju! Inače, sve ovo desilo se u oktobru kad je Camila udružila snage sa princezom i princom, a kako bi nagradila mlade starosti od 12 do 17 godina koji su učinili neka nesebična dela. “Meni je bila čast da budem deo toga”, rekla je kradljivica Cam tad. “Inspirišuće je čuti njihove priče. Njihova strast i posvećenost da pomognu drugima je neverovatna, zapanjila sam se.” I pored krađe hemijske, čini nam se da će joj William i Kate oprostiti i pozvati je i kad sledeći put budu radili na sličnom projektu za mlade! Nova prilika biće njen povratak u Britaniju koji je očekuje na turneji naredne godine!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ljubica šalje sjajan tekst ličnosti: Da li najviše ličiš na Sel, Ari, Tini, Demi, Taylor ili Camilu?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.