Camila Cabello: Kako sam zbog Fifth Harmony ostala bez najvećeg hita u karijeri!

Camila Cabello ističe da je oduvek želela da bude solo pevačica a danas najviše žali što je zbog promocije albuma Fifth Harmony bila prinuđena da propusti učešće na pesmi koja je postala hit broj 1 širom planete!

“Fifth Harmony nije uspeo maksimalno da me izrazi kao pojedinca”, kaže Camila. “Moj fanovi će me znati po muzici koju ja pišem. Moj cilj je da budem hrabra i da otvorim svoju dušu”. Kao ona kaže, najviše joj je žao što je zbog obaveza u grupi morala da odbije pojavljivanje u pesmi “Closer” sa Chainsmokersima koji su nakon njenog odbijanja angažovali Halsey.

“Odmah mi se dopala ta pesma”, kaže Cam. “Međutim, odbila sam je jer sam bila sa grupom u to vreme a taman smo se spremale da objavimo album. Uvek sam pokušava da svoje solo stvari radim kad grupa nije aktivna pa sam morala da odbijem a ta pesma je na kraju bila broj 1 na svetu”, objašnjava ona. Možda je i ovo bio razlog da pevačica prelomi i napusti grupu!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Camila Cabello

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Normani potvrđuje pisanja tabloida: Želim solo karijeru!

2 thoughts on “Camila Cabello: Kako sam zbog Fifth Harmony ostala bez najvećeg hita u karijeri!

  1. Volela bih da čujem kako bi zvučalo kad bi ona pevala tu pesmu 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.