Bez rivalstva: Tini Stoessel i Lali Esposito večeras nastupaju na festivalu u Madridu!

Koliko god mediji pokušavali da im nametnu priču kako su rivalke i u lošim odnosima, Tini Stoessel i Lali Esposito kao dve velike zvezde Argentine ne dozvoljavaju da takve priče postanu stvarnost, već koriste svaku moguću priliku da demantuju provokativne priče, a ubedljiv dokaz je novi video materijal koji pristiže upravo sa generalnih proba za festival Unicos u Madridu koji će se održati večeras kod kraljevske palate!

Ovo je festival koji okuplja izvođače iz Španije i Argentine, pa upravo iz tog razloga ima dve faze – jedan deo je održan u Argentini u februaru ove godine u teatru Real, dok će se drugi deo održati večeras u Španiji u palati Real. Sinoćna proba je ujedno bila i savršena prilika za novinare koji su imali priliku da pričaju sa učesnicima, a tu se okupila i ekipa iz argentinskog talent šoua “La Voz” u kome je Tini bila sudija ove godine. Poljupci, zagrljaji i komplimenti su leteli između Lali i Tini, a primetno je da su i obe devojke uzbuđene što imaju prilike da obe učestvuju na ovom događaju, a ko zna, možda je ovo upravo i prilika da se ugovori i neki duet!

Jedan od novinara je ugrabio priliku da upita Lali da li je istina da će deliti svlačionicu sa Tini, na šta mu je pevačica iznenađeno odgovorila: “Ne znam, ti znaš?” U priču je uskočila i Sole, jedna od sudija iz “La Voz” šoua koja je saopštila da će sve devojke deliti prostoriju. “Sve ćemo deliti istu svlačionicu,” dodala je Sole. Ono što je još poznato u vezi sa večerašnjim nastupom jeste da će Lali izvesti dve duetske pesme sa Indiom Martinez, koja je u februaru pevala pesmu “Si Tu Te Vas” u duetu sa TIni.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Jana nam šalji svoj mini kviz posvećen Martini Stoessel!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

One thought on “Bez rivalstva: Tini Stoessel i Lali Esposito večeras nastupaju na festivalu u Madridu!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.