Bez rivalstva: Tini Stoessel i Lali Esposito večeras nastupaju na festivalu u Madridu!

Koliko god mediji pokušavali da im nametnu priču kako su rivalke i u lošim odnosima, Tini Stoessel i Lali Esposito kao dve velike zvezde Argentine ne dozvoljavaju da takve priče postanu stvarnost, već koriste svaku moguću priliku da demantuju provokativne priče, a ubedljiv dokaz je novi video materijal koji pristiže upravo sa generalnih proba za festival Unicos u Madridu koji će se održati večeras kod kraljevske palate!

Ovo je festival koji okuplja izvođače iz Španije i Argentine, pa upravo iz tog razloga ima dve faze – jedan deo je održan u Argentini u februaru ove godine u teatru Real, dok će se drugi deo održati večeras u Španiji u palati Real. Sinoćna proba je ujedno bila i savršena prilika za novinare koji su imali priliku da pričaju sa učesnicima, a tu se okupila i ekipa iz argentinskog talent šoua “La Voz” u kome je Tini bila sudija ove godine. Poljupci, zagrljaji i komplimenti su leteli između Lali i Tini, a primetno je da su i obe devojke uzbuđene što imaju prilike da obe učestvuju na ovom događaju, a ko zna, možda je ovo upravo i prilika da se ugovori i neki duet!

Jedan od novinara je ugrabio priliku da upita Lali da li je istina da će deliti svlačionicu sa Tini, na šta mu je pevačica iznenađeno odgovorila: “Ne znam, ti znaš?” U priču je uskočila i Sole, jedna od sudija iz “La Voz” šoua koja je saopštila da će sve devojke deliti prostoriju. “Sve ćemo deliti istu svlačionicu,” dodala je Sole. Ono što je još poznato u vezi sa večerašnjim nastupom jeste da će Lali izvesti dve duetske pesme sa Indiom Martinez, koja je u februaru pevala pesmu “Si Tu Te Vas” u duetu sa TIni.

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Tini Stoessel

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Martina Stoessel o vezi sa Pepom Barrosom: Još uvek nismo uspeli ni da se posvađamo!

One thought on “Bez rivalstva: Tini Stoessel i Lali Esposito večeras nastupaju na festivalu u Madridu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.