Martina Stoessel: Ko zna hoću li ostati sa Seabastianom Yatrom

Martina Stoessel uradila je veliki intervju za magazin Clarin, gde je vrlo realistično govorila o sopstvenoj karijeri ali i ljubavnom životu. Iako bi neko pomislio da je ona zbog zaljubljenosti izgubila pojam o stvarnosti, pevačica i glumica ističe kako je svesna toga da Sebastian Yatra možda nije onaj pravi.

Upitana da li će se možda skrasiti u Americi gde njen sadašnji dečko provodi mnogo vremena, Tini je pomalo iznenađujuće odgovorila, “Ne znam gde ću biti, ali volela bih da imam apartman umesto što idem u hotele. Ako sve bude u redu, to će biti neka tačka koja je negde na pola puta između nas. Danas jesam zaljubljena i nadam se da će to potrajati, ali možda nećemo uspeti, kao što se to dešava u životu. Fokusiramo se na uživanje, a ako ne uspemo, imaćemo lepa sećanja. Ja to tako vidim”.

Tini kaže i da više nije toliko emotivna kao ranije, ali da ju je lako poremetiti. “Više ne plačem kao ranije, ali sve utiče na mene. Kad sam bila mala, bila mi je baš teško, ali sad bolje shvatam kako sve funkcioniše. Vrlo sam osetljiva, ali u isto vreme imam i jaku ličnost. Ja znam šta želim, kako želim i hrabra sam. Sve mi to služi da pišem pesme”, zaključuje Tini.

Pročitajte još  Gotovo: Tini završila snimanje svog novog filma, priređena i žurka! (video)

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Martina Stoessel: Ko zna hoću li ostati sa Seabastianom Yatrom

  1. Ponekada je dobro i potrebno da letimo nebom ljubavu ,ali kad tad dode vrijeme kada moramo sletjeti s voljenom osobom. Zaljubljenost je prolazna, a ljubav nije. TO je poruka ljubavi i drago mi je da ju je i Tini shvatila!❤️Sebastini forever ❤️

  2. Ljubav nije najvažnija stvar na svetu,jer ona ne može da t plati račune i zaradi novac,ne znam šta e tu toliko teško shvatiti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.