Roditelji Camerona Boyea prvi put otvorili dušu o smrti sina

Smrt mladog Camerona Boycea uzdrmala je čitav svet, njegove prijatelje i slavne kolege, i svi oni su se u nekom trenutku oglasili o svojoj patnji, ali verujemo da je roditeljima u svemu ovome najteže. Victor i Libby Boyce, Cameronovi roditelji, po prvi put su odlučili da sednu i daju intervju o čitavoj situaciji, u kom su ispričali šta se sve izdešavalo neposredno pred smrt Camerona.

„Išli smo na večeru sa sinom i to je bila totalno normalna, lepa porodična večera. Ništa nam nije govorilo da nešto nije u redu, nismo mogli da znamo da će samo u par sati naš sin biti mrtav. Sve to je tako ludo i jezivo, te noći smo pričali mnogo“ ispričao je Cameronov otac.

„Na kraju krajeva, Cameron nije želeo da ga njegova epilepsija definiše, i nije ga definisala, on je voleo život. Bio je uvek jako srećan, nikad nismo ništa loše čuli iz njegovih usta, zaista je uspevao da nađe svoj ritam. Uvek smo mu govorili da koristi svoj glas da čini pozitivne stvari u svetu, i baš to je počeo da čini“ zaključuje Cameronova majka, i njene reči zvuče iskreno jer je zajedno sa mužem osnovala Cameron Boyce fondaciju upravo u te svrhe – da se napravi pozitivna promena u svetu.

Pročitajte još  Cameron Boyce preminuo prirodno, potvrdila istraga

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Cameron Boyce

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

5 thoughts on “Roditelji Camerona Boyea prvi put otvorili dušu o smrti sina

  1. Famoza, što je sa https://www.opinionstage.com? više ne mogu 25 pitanja besplatno napraviti već 10? do prošle godina sam mogla 25? gdje mogu 25 pitanja napraviti a da vi tu stranicu podržavate? bilo ih je koji su radili kvizove po drugim stranicama i vi ste ih objavljivali, ali ja ih sada ne mogu sjetiti… možete li vi?

    1. A joj, nisu valjda to uradili :/ Katastrofa su. Nama odgovara bilo šta što može da se ugradi ("embeduje") na sajt, tako da se odmah vidi, a ne da mora da se klikne na link koji vodi negde.

        1. Mi imamo kao biznis varijantu, pa se prikazuju te reklame koje vidite ispod kviza… Može i bez toga ali je papreno skupo. Preteruju zaista, ali najviše su nam se oni svideli kad smo počeli sa Famozom, najviše jer imaju baš lepe ove ankete, gde možemo i sličice da stavljamo.

  2. 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.