Venčale se Cara Delevingne i Ashley Benson!

Cara Delevingne i Ashley Benson sve su iznenadile svojom vezom, pogotovu jer Ashley prethodno uopšte nije bila u vezi sa devojkama. Stvari su se odvijale brzo, pa su se dve devojke nedavno verile u francuskom letovalištu San Trope, a sad dolaze pouzdane informacije i da su se venčale, u prisustvu velikog broja zvezda!

Kako piše The Sun, dve devojke venčale su se u Las Vegasu za skromnih 300 evra, i to u društvu svojih slavnih prijatelja kao što su The Jonas Brothers, Sophia Turner ili Charlize Theron. Vlasnik kapele u kojoj se venčanje desilo kaže da su njih dve delovale da su sigurne da je brak odlična ideja, i da su sve vreme bile nasmejane.

Kako se navodi, obe mlade nosile su crno, ali je samo Ashley u rukama imala tradicionalni bidermajer, Nakon ceremonije, one su pozirale ispred roze kadilaka i otišle u svoju hotelsku sobu, pošto nisu pravile žurku. Devojke se za sad ne oglašavaju na društvenim mrežama, ali verujemo da će to sigurno učiniti!

Pročitajte još  Taylorina nova BFF Serayah priznaje: Inspirisana sam njenom skromnošću!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.