A taman su mislili da je potvrdila vezu sa Carom: Ashley Benson hakovan Instagram, problem odmah rešen!Hakeri stalno upadaju na Instagram naloge slavnih, iako su oni često odlično zaštićeni, a što se tiče Ashley Benson, ona je hakerima privukla pažnju pre par dana!

Nije ni čudo što je Ashley bila sledeća zvezda koju će ovo zadesiti, jer se trenutno ceo svet pita kada će ona potvrditi svoju vezu sa Carom Delevigne – haker je upravo to dešavanje iskoristio da napravi pometnju, jer je ostavio jedan prilično nepristojan komentar na Carinoj slici u Ashleyino ime, a tu je i komentar u kom je napisao: „Moja“, kao da je Ashley potvrdila da je Cara „njena“!

Ipak, iako su ovi komentari bili „ubedljivi“, Ashley se ubrzo nasmejala celoj situaciji objavivši sliku na Instagram Story. „Ono kad tek sletiš i nemaš WiFi a neko ti je hakovao Instagram“ napisala je Ashley na slici, zahvalivši se osobi koja joj je pomogla da vrati nalog. Znači, Ashley i Cara ipak još neće ništa da potvrde!


Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Ashley Benson

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Nova runda glasanja počinje: Biraj koga želiš da Ryan nacrta!

2 thoughts on “A taman su mislili da je potvrdila vezu sa Carom: Ashley Benson hakovan Instagram, problem odmah rešen!

  1. Baš je grozno kad ti neko hakuje Instragram.Ja mislim da Ashley i Cara nisu jedna za drugu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.