Dirljivo: JoJo Siwu podržale drugarice na sinoćnom nastupu!

JoJo Siwa je započela svoju karijeru u američkom rijaliti šouu “Dance Moms”, pojavivši se u petoj i šestoj sezoni u toku 2015. i 2016. godine, sve dok nije potpisala ugovor sa Nickelodeon televizijom koju ju je vinuo u zvezde i doneo ogromnu popularnost koja joj je donela veliki broj fanova koji podržavaju njen rad!

JoJo je održala svoj nastup u Pitsburgu, a u bekstejdžu je imala prilike da se susretne sa svojim nekadašnjim koleginicama Niom Sioux i Kendall Vertes koje su došle da je podrže, a njihovo društvo je nesumnjivo prijalo JoJo koja je oduševljenje podelila putem opisa ispod svoje Instagram objave. “Tako sam srećna što su Nia i Kendall došle da vide moj nastup u Pitsburgu drugu noć,” napisala je ona. “Mnogo volim ove dve! Bićemo najbolje prijateljice zauvek! Već mi nedostajete,” dodala je ona.

Nia i Kendall su takođe podelile fotografije sa JoJo na svojim Instagram profilima, a to je izazvalo i brojne komentare među kojima se nalaze i oni od njihovih mama! “Prošla noć bila je ludo zabavna! Hvala što si podelila svoju neverovatnost sa Pitsburgom Jojo,” napisala je Nia, dok je njena mama prokomentarisala: “Lepi ljudi unutra i spolja”. “Neverovatan šou sa neverovatnim ljudima,” napisala je Kendall. Divno je videti kada prijateljstva dugo traju!

Pročitajte još  Koliko su visoke vaše omiljene zvezde?

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ JoJo Siwa

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.