Normani najavila duet sa Arianom Grande!

Nekadašnja članica nekada veoma popularne ženske grupe Fifth Harmony, Normani je imala veliku čast da nastupa kao predizvođač na američkom delu “Sweetener” turneje Ariane Grande, što je ujedno bila i savršena prilika da se dve umetnice bolje upoznaju, zbliže, a iz toga se izgleda rodila još jedna poslovna saradnja – duet!

Normani je tako na svom Instagram profilu podelila audio snimak u kojem čujemo mali deo pesme u kojoj se javljaju dva ženska glasa – Normanin, dok drugi glas pripada Ariani Grande, što je ujedno i potvrdila oznakom na objavi!

U videu možemo čuti devojke kako pevaju: “Get you naked, but I won’t tell ’em”, što je još jedna potvrda da im se glasovi sjajno slažu zajedno! Izgleda da će duet ugledati svetlost dana i brže nego što očekujemo!

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

✨🖤🎶

Објава коју дели Normani (@normani) дана

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Normani

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.
Pročitajte još  Ulazak u ekskluzivni klub: Ariana Grande ima i drugu pesmu sa više od milijardu pregleda!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.