Prve informacije o jučerašnjem venčanju Tane Mongeau i Jakea Paula!

Tana Mongeau i Jake Paul su konačno venčani. Venčanje koje se održalo u Armani Izadijevoj popularnoj Graffiti Mansion, sa puno jutjubera i poznatih ličnosti koje su zajedno sa parom obeležile ovaj poseban dan.

Tana i Jake su sa najbližim prijateljima otputovali privatnim avionom u Las Vegas, gde se u Graffiti Mansion održavalo venčanje. Vila je bila personalizovana grafitima imena mladenaca, kao i datumom venčanja itd. Venčanje uživo su mogli da prate najvatreniji fanovi, ali pod uslovom da plate $50, mada je Tana rekla da će za nekoliko dana snimak venčanja biti dostupan svima besplatno, kao i da će se njen rijaliti show Tana Turns 21 produžiti za posebnu epizodu u kojoj će se snimati venčanje.

Mnogi influenceri su na društvenim mrežama delili slike i snimke s venčanja, a ono što smo iz njih mogli da saznamo je da je stjuardesa iz privatnog aviona postala Tanina deveruša, da se njihova zajednička drugarica skinula toples pred svima u avionu, da je bilo ludo i puno alkohola, kao i da je neko prosuo čašu šampanjca na Tanu i Jakea pri samom recitovanju zaveta, a nakon toga je nastala tuča između Jakea i tog muškarca! Ne znamo još uvek da li je sve ovo samo iscenirano, ali saznaćemo uskoro po izlasku snimaka na zvaničnim kanalima Tane i Jakea.

View this post on Instagram

Yes!! no clout 🤷‍♀️🤪

A post shared by Tana Paul☺️ (@tana_paul_19) on

Tana je to jutro, pre nego što je avion uzleteo objavila video “I love you Jake Paul” u kome na zacrnjenom ekranu osam minuta priča o njenoj i Jakeovoj ljubavi, na šta je Jake odgovorio na Instagramu oduševljen znakom pažnje. Shane Dawson, jutjuber koji je i spojio ovaj ludi par, nije nažalost mogao biti na venčanju zbog poslovnih obaveza, ali je sve dolaskom iznenadila Loren Gray, koja prvo nije trebalo da se pojavi, međutim je odjednom bukirala kartu do Vegasa, kao i jutjuberka Allie Brooke, koja se probila svojim teen mom kanalom, za koju se nije ni znalo da je prijateljica sa poznatim parom.

Pročitajte još  Jake Paul ponižavao Zayna, Gigi ga izvređala!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.