Vredi šest miliona dolara: Pogledajte kako izgleda nova kuća Novaka Đokovića na Floridi!

Tradicija je da pišemo kada neka zvezda kupi novu kuću i da vam slikama prikažemo kako ta kuća izgleda, a Daily Mail i svetski mediji danas pišu o novoj kući najboljeg tenisera na svetu, koji je naravno naš Novak Đoković. On je upravo kupio novi luksuzan apartman u Majamiju, a ovo zadovoljstvo koštalo ga je oko 6,7 miliona dolara!

Naime, Novak je kupio više nego luksuzan dom za svoju porodicu, koji sadrži dva privatna bazena, tri velike spavaće sobe, i panoramski pogled na more sa svih strana koji oduzima dah čak i na fotografijama. Novak kaže da će nova kuća posebno prijati stilu života njegove porodice, a apartmani u ovoj staklenoj zgradi kreću se od oko 4 do 10 miliona dolara, tako da će biti u komšiluku samo ekstremno bogatih!

Zgrada inače poseduje i privatnu biblioteku, fitnes centar i spa, a tu je i vinski bar u kome gosti mogu probati vrhunska vina. Pogledajte još fotki ove prelepe zgrade ispod!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  A na pauzi su: One Direction su najveće zvezde Evrope u 2016. godini, Novak Đoković osmi!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “Vredi šest miliona dolara: Pogledajte kako izgleda nova kuća Novaka Đokovića na Floridi!

  1. U videu na youtbe ( https://www.youtube.com/watch?v=AfQOh7h43Yg ) pod naslovom Touring One of the Most Iconic Modern Homes in the WORLD! je video snimak kuce James Goldstejna u Los Angelesu na Beverly Hillsu, vredne $ 100,000,000. U 28 minutu i 10 sekundi vidi se na polici uramljena fotografija Novaka Djokovica sa James Goldsteinom
    In a YouTube video titled Touring One of the Most Iconic Modern Homes in the WORLD! is a video of James Goldstein's $100,000,000 Beverly Hills home in Los Angeles. At 28 minutes and 10 seconds, a framed photo of Novak Djokovic with James Goldstein can be seen on the shelf
    PS Preveo sa Srpskog na Engleski – Google

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.