Daleko od gužve: Bella Thorne kupila kuću u planinama za tri miliona dolara!

Bella Thorne je zvezda koja vodi uzbudljiv život – nekoliko burnih ljubavnih veza, stalna putovanja i stalne žurke čine njen život i previše burnim za ukus mnogih, ali to ne znači da ni ona ne želi ponekad da pobegne od gužve grada i reflektora, a to je pokazala i najnovijim izborom kuće – Bella se ovoga puta odlučila za kupovinu kuće u planinama i brdima!

Ova Bellina kuća nalazi se u Topanga Canyonu na zapadu Los Anđelesa, tako da iako pevačica i glumica nije mnogo udaljena od grada, ova kuća ipak joj pruža udobnost daleko od gužve i na slikama možete videti koliko je kuća ogromna i odvojena od ostalih tako da će Bella uživati u privatnosti! Ovo zadovoljstvo koštalo ju je 3,3 miliona dolara, a u pitanju je praktično nova kuća jer je izgrađena 2014. godine.

Kuća sadrži šest spavaćih soba i svaka ima svoje kupatilo, a ono što posebno oduševljava je luksuzno odrađen hodnik sa stepenicama sa obe strane, kao u luksuznim hotelima i vilama, a ništa manje vas neće oduševiti ni dvorište sa bazenom. Pogledajte kako sve ovo izgleda!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.
Pročitajte još  Bivši dečko Belle Thorne: Kupi prnje ili ih prodajem na eBayu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.