Daleko od gužve: Bella Thorne kupila kuću u planinama za tri miliona dolara!

Bella Thorne je zvezda koja vodi uzbudljiv život – nekoliko burnih ljubavnih veza, stalna putovanja i stalne žurke čine njen život i previše burnim za ukus mnogih, ali to ne znači da ni ona ne želi ponekad da pobegne od gužve grada i reflektora, a to je pokazala i najnovijim izborom kuće – Bella se ovoga puta odlučila za kupovinu kuće u planinama i brdima!

Ova Bellina kuća nalazi se u Topanga Canyonu na zapadu Los Anđelesa, tako da iako pevačica i glumica nije mnogo udaljena od grada, ova kuća ipak joj pruža udobnost daleko od gužve i na slikama možete videti koliko je kuća ogromna i odvojena od ostalih tako da će Bella uživati u privatnosti! Ovo zadovoljstvo koštalo ju je 3,3 miliona dolara, a u pitanju je praktično nova kuća jer je izgrađena 2014. godine.

Kuća sadrži šest spavaćih soba i svaka ima svoje kupatilo, a ono što posebno oduševljava je luksuzno odrađen hodnik sa stepenicama sa obe strane, kao u luksuznim hotelima i vilama, a ništa manje vas neće oduševiti ni dvorište sa bazenom. Pogledajte kako sve ovo izgleda!

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.
Pročitajte još  Željna pažnje: Bella Thorne javila paparacima gde da je nađu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.