Katy Perry na venčanju Karlie Kloss, ali ne i Taylor Swift

Taylor Swift je od skoro u dobrim odnosima sa koleginicom Katy Perry, ali nažalost i u zavadi sa bivšom BFF Karlie Kloss. Karlie je sa svojim mužem ovog vikenda napravila ludu proslavu u stilu divljeg zapada, kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti, pa i Katy, ali nigde na vidiku nije bilo Taylor…

Po fotografijama sa zabave vidi se da je bilo ludo, čak su i jahali konje, u čemu su se odličnim pokazali Katy Perry i Orlando Bloom! Takođe Karlie i njen izabranik su gostima obezbedili poklončiće u vidu mini tekile sa njihovom sličicom na flašici. Karlie nije skidala osmeh s lica.

A gde je tu Taylor, to za sada ne znamo. Pevačica je trenutno zauzeta pripremom svog albuma “lover”, kao i promocijom novog singla za pesmu “You Need to Calm Down”.

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Katy Perry je najplaćenija muzičarka na svetu, Taylor Swift druga!
Tijana Minić je urednica portala Famoza.net. Strast prema pisanju otkrila je rano u detinjstvu i za svojih 18 godina oprobala se u blogovanju, novinarstvu, pisanju pesama, priča i eseja. Studira psihologiju i kreativno pisanje na Seton Hall univerzitetu u New Jerseyu. Obožava da komunicira sa publikom za koju piše i volela bi da dobija što češći feedback od pratilaca Famoze.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.