Mnogi nisu primetili: Tim Taylor Swift štampao majice sa greškom u kucanju!

Taylor Swift u svom novom singlu “ME!” (inače prepunom tragova vezanih za budući album i turneju) kao da je predskazala i da će njen tim napraviti jednu veliku grešku: iako ona u pesmi uzvikuje “Spelling is fun”, njenom timu spelovanje očigledno ne ide tako lako, jer su odštampali ogroman broj majica sa greškom!

Naime, fandom je naručio majice koje se preko Tayinog sajta prodaju, a na njima pišu stihovi: “You’re the only one of you, baby, that’s the fun of you” iz pesme “ME!” ali umesto “You’re” piše “Your’e” – ove majice se već jako dugo prodaju, a niko ništa nije preduzeo, čak mnogi nisu primetili da nose majicu sa greškom!

“Ja se izvinjavam ali da li sam nosila majicu mesec dana da bih tek sad primetila da je sa greškom? I dalje mi se majica sviđa, Taylor” napisala je jedna devojka, a onda su i drugi proverili i primetili da majica ima grešku! Postoje i primerci na kojima nema greške, ali to što ova greška ipak postoji na nekima, navelo je mnoge da misle da Taylor opet pokušava da sakrije neki trag u ovome – šta vi mislite?

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Niko nije primetio: Selena Gomez pre dve godine otkrila naziv prvog singla sa Taylorinog albuma!

Foto: Instagram/Taylor Swift

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Mnogi nisu primetili: Tim Taylor Swift štampao majice sa greškom u kucanju!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.