Tini govori o novom filmu, albumu i “Violetti”

Martina Stoessel ovih dana je često u argentinskim medijima gde daje intervjue, a iz njenog razgovora za La Terceru smo saznali dosta toga, iako je jasno da Tini dosta toga o svojoj budućnost ne želi da u potpunosti da otkriva, čak i kad je u pitanju film koji je snimala u Pragu u Šangaju sa Jackiejem Chenom.

Tini je ponovo upitana za “Violettu” i to kako je prošao njen put od serije do solo karijere, ali ona ističe da je sad sve drugačije. “Ranije sam igrala tog lika, bila sam u koži nekog drugog. Sad sve što gledate jesam ona prava ja”, objašnjava ona. “‘Violetta’ mi je omogućila da putujem setom, imali smo dve turneje, ali to ne može da se poredi sa ovim danas.”

Tini i dalje ne voli puno da priča o filmu sa Jackiejem Chenom koji je snimala, iako će on uskoro izaći. “Film smo snimali prošle godine, u Šangaju i Pragu. Jackie je neverovatna osoba. Ovo je drama, nije borilački film koji on režira. Ovo je skroz drugačije od svega što je on snimao do sad.” Tini kaže i da je spremna da eksperimentiše sa žanrovima i na svom trećem albumu. “Da, totalno! Ne želim ništa da kažem unapred, ali već sam snimila par pesama, ali ostaje da vidimo kako će izgledati novi album”, zaključuje ona.

Pročitajte još  Tini na udaru nakon videa sa plastičnim hirurgom!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Tini govori o novom filmu, albumu i “Violetti”

  1. Ko hoce da se pretplati na moj Instagram kanal imam fanpage o TINI ,zovem se Tinista711

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.