Opet ista priča: Da li su glasine tabloida o vezi Selene Gomez i Nialla Horana istinite?

Niall Horan dugo je delovao kao neko ko je jako zainteresovan za Selenu Gomez, ali već godinama se ništa ne dešava i njih dvoje ostaju prijatelji. Ipak, u poslednje vreme krenule su priče tabloida da se konačno obistinila Niallova želja i da su njih dvoje u vezi, ali ima li šanse da je to istina? Gossip Cop kaže da je ovo samo trač!

Iako je Life&Style pisao da Sel i Niall u poslednje vreme razmenjuju poruke češće nego ranije, Gossip Cop potvrdio je da im je izvor otkrio da su ovo samo glasine i da njih dvoje nisu u romantičnoj vezi. Takođe je bilo navedeno da Selena ima podršku prijatelja da bude sa Niallom a da je on podržava u svemu i da mu je u redu da stvari među njima idu polako, ali ne postoje dokazi za ove izjave!

Na kraju krajeva, Gossip Cop kaže da je istina da su se Niall i Selena sreli na venčanju njene najbolje drugarice Courtney Barry u februaru, ali zajednički prijatelj potvrđuje da se ni od tada među njima ništa nije promenilo, isto kao kada je 2014. izašla lažna vest da su se Sel i Niall poljubili, ali ponovo nije bilo nikakvih dokaza.

Pročitajte još  Bolesno: U Maleziji žele da kazne osobe koje su dopustile da Selena Gomez tamo održi koncert!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Selena Gomez

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Opet ista priča: Da li su glasine tabloida o vezi Selene Gomez i Nialla Horana istinite?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.