Sunčicin blog: Pesme i spotovi koji su nedavno izašli!

Ćaos, ponovo. Sunčica je i tu sam sa svojim 106. blogom po redu. Ovoga puta su u pitanju noviteti, odnosno pesme i spotovi koji su nedavno izašli su tema ovog bloga. Naravno, kao i sve svoje dosadašnje blogove, i ovaj ću započeti sa nekoliko uvodnih reči a zatim prelazimo i na samu temu ovog bloga.

Ni sama ne znam koji je već ovo put da pišem novitete, ali nekako su mi oni stvarno odlični kao tema bloga jer i sama uvek za neke nove pesme saznam koje me baš oduševe. Već sam objašnjavala o čemu su ovakvi blogovi, no svakako, ponoviću to da su sve ove pesme i spotovi izašli nedavno u trenutku kada pišem ovaj blog. Ne znam kada će stići na red, no nema veze, jer svakako, pesme nisu izašle mnogo ranije nego blog, pa su svakako i dalje među novitetima. Ma shvatili ste već. Pred vama je 15 noviteta koje nisam ni po kakvom redu ređala niti opisivala nešto mnogo kako blog ne bi bio predugačak. Neću više dužiti sa ovim uvodnim delom, već hajde da pređemo na samu temu ovog bloga.

Julia Michaels – Anxiety ft. Selena Gomez

Krećemo sa pesmom koju sam pominjala u recenziji Julijinog najnovijeg extended playa koji je izašao pre par nedelja. Ova pesma je sada dobila i sjajni stihovni video, pre par dana.

Dalex – Pa Mi (Remix) ft. Sech, R.P., Cazzu, Feid, Khea, L.T.

Jedan remix koji je izašao doslovno juče (u trenutku kada pišem ovaj blog, naravno) koji zvuči fenomenalno. 

Billie Eilish – Bury A Friend

Sledeća pesma je stvarno jeziva i ima neki onako sablasan ritam koji je praćen i takvom tematikom spota, ali u svakom slučaju je premoćna pesma. Inače, Billie je takođe najavila svoj album za naredni mesec.

Vampire Weeknd – Harmony Hall

Evo jedne pesme koja je nedavno izašla. Za nju sam skroz slučajno saznala no stvarno je mnogo dobra pesma.

Sebastián Yatra, Reik – Un Año

Zatim jedna predivna Latino pesma. Izašla je pre svega koju nedelju i zvuči zaista fantastično, bar po mom mišljenju.

Ariana Grande – 7 Rings (Remix) ft. 2 Chainz

Sutra ujutru (opet, u trenutku kada pišem ovaj blog) izlazi novi album Ariane Grande a za sada, tu je remix trenutno najnovijeg singla sa albuma.

NEONPUNCH – TIC TOC

Sledeća jeste K-Pop pesma za koju sam takođe skroz slučajno saznala pre par dana i od tada sam bukvalno ,,opsednuta” njom!

Wallows – Are You Bored Yet? feat. Clairo

Nakon toga, pesma koju izvodi grupa Wallows, čiji je jedan od članova Dylan Minette i koji su najavili album inače, i koja zvuči stvarno relaksirajuće.

Julia Michaels – What A Time ft. Niall Horan

Zatim, pesma sa Julijinog najnovijeg extented playa koja je bukvalno danas dobila i spot i koja zvuči stvarno vrh.

Tiffany Young – Born Again

Članica grupe Girls’ Generation nedavno je izbacila svoj novi solo singl koji zvuči savršeno. Toliko o ovoj pesmi.

Ozuna – Cama Vacía

Onda, jedna Latino pesma koju izvodi pevač Ozuna i koja zvuči top, takođe je nedavno dobila spot.

The Chainsmokers – Who Do You Love? ft. 5SOS

Evo jedne saradnje koja je skroz neobična, ali istovremeno i skroz perfektna. Toliko sam oduševljena ovom pesmom da se to rečima ne može opisati.

Lauv & Troye Sivan – I’m So Tired

Nakon toga, još jedna zaista relaksirajuća pesma koja je relativno nedavno izašla i koja zvuči stvarno mnogo dobro.

Ozuna – BAILA BAILA BAILA

Još jedna pesma koju izvodi Latino pevač Ozuna i koju bih definitivno opisala kao pesmu koja spada u one koje vas teraju na ples, naravno!

Khalid – Talk

I za kraj ovog bloga, pesma koja se pojavila pre svega par sati i koju sam ja željno iščekivala i jedva čekala da stavim u ovakav blog.

I to bi bilo sve što se tiče mog 106. bloga, nadam se da vam se dopao. Očekujte od mene vrlo brzo novi blog. Nadam se da vam je bilo interesantno za čitanje i da ste makar malo podstaknuti da poslušate neku od ovih pesama (ako već niste). Koji su vaši omiljeni noviteti? Naravno, to mogu biti i neke pesme van ove liste. Napišite u komentarima. Puno pozdrava, Sunčica.

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.