„Želim da objavim ovo na leto“: Ariana Grande već najavljuje novu muziku!

Ariana Grande je nezaustavljiva kad je u pitanju pisanje pesama, njena inspiracija je nepresušna i ne samo da je objavila dva albuma u roku od pola godine, nego i sada razmišlja o novim idejama za pesme! Iako je rano da megazvezda otkriva ikakve konkretne detalje, ona je ipak odlučila da na društvenim mrežama obavesti fandom da je njena ekipa i sada u studiju!

Ariana od samog početka zastupa ideju da želi da objavljuje muziku nezavisno od striktnih promocija i datuma, planiranja unapred i snimanja albuma, i da želi da bude apsolutno slobodna kada su u pitanju rokovi, kao što je pesmu „Monopoly“ objavila uprkos promociji „Thank U, Next“ albuma – Ari je snimila još jednu pesmu koju jako želi da van pokaže! „Sviđa mi se pesma koju smo sinoć snimili, mnogo želim da je objavim već na leto, molim vas“ napisala je Ari i tagovala svog menadžera Scootera Brauna!

Ari je na kraju naglasila i da ova pesma verovatno nije materijal za njen šesti studijski album, ali da svakako želi da je objavi. „Vezano je za muziku ali ne za moj šesti album… Jedva čekam da svi čujete na čemu smo radili Ilya, Savan Kotecha i ja“ zaključuje Ari. Sa ova dva sjajna producenta Ari je već dugo sarađivala, tako da očekujemo samo najbolje!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Valerija nam šalje svoj kviz o Ari Grande!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

2 thoughts on “„Želim da objavim ovo na leto“: Ariana Grande već najavljuje novu muziku!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.