I u dobru i u zlu: Devojka Tekashi 6ix9inea tetovirala njegovu glavu, i dalje ga čeka!

Tekashi 6ix9ine trenutno je iza rešetaka zbog reketiranja i drugih kriminalnih radnji i ko zna kada će izaći, ali kod kuće ga očigledno i dalje čeka njegova devojka Jade – Jade je očigledno jako zaljubljena i spremna da oprosti Tekashiju sve i da ga strpljivo sačeka, a u svemu ovome ona je još uradila ogromnu tetovažu Tekashijeve glave!

Naime, Jade je na Instagramu slikom koju vidite iznad otkrila da će ostati uz Tekashija i u dobru i u zlu i tu ljubav je u utorak ovekovečila velikom tetovažom Tekashijeve glave između ramena i grudi, tako da je tetovaža jako velika i uočljiva! Ona je ovu tetovažu uradila u tatu centru Rotten Ample a glava je napravljena u stilu Tekashija.

Međutim, niko u ovom trenutku ne hvali Jade zbog njenog postupka – nikako ne preporučujemo da tetovirate svoje momke i devojke i radite ovako velike tetovaže jer nikad se ne zna da li ćete jednog dana hteti da ih se rešite. Naravno, Jade je naišla na ogromne uvrede i zbog toga što strastveno podržava kriminalca i svi kažu da će se zbog ovoga pokajati.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Pročitajte još  Nicki Minaj pojačala glasine o svojoj trudnoći novim objavama!
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

2 thoughts on “I u dobru i u zlu: Devojka Tekashi 6ix9inea tetovirala njegovu glavu, i dalje ga čeka!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.