Ne kriju se više: Tini Stoessel i Sebastián Yatra potvrdili svoju vezu!

Latinoamerika ima novi slavni par! Tini Stoessel je okončala svoju dvogodišnju vezu sa Pepeom Barrosom pre kraja 2018. godine i od tada tvrdi da je singl, iako su snimci i fotografije govorile potpuno suprotno još od nastupa na festivalu Villa Maria u Argentini sa kolegom Sebastianom Yatrom, a izgleda da je sada sve i potvrđeno!

Tini je mudro ćutala u vezi novog dečka, ali i u intervjuu koji je nedavno dala za argentinske medije napomenula je da nije isključila mogućnost da ona i Sebastian budu nešto više od prijatelja. Nešto kasnije fandom je zapazio da je Sebastian posvetio Martini pesmu “Un Año”, koju su zajedno i izveli na festivalu, a pre par dana izgleda da su ozvaničili svoju vezu simboličnim prstenjem.

Ne treba isključiti ni to što će Tini biti glavna zvezda u Sebastianovom novom spotu “Cristina”, koji će imati svoju premijeru ovog petka, 22. marta, kao i da je to još jedna pesma koja govori o Martini, što smo zaključili iz stiha: “Upoznali smo se kada si imala 19 godina, ja sam imao 23”! Na društvenim mrežama, par sve više razmenjuje nežne komentare, a sugerisanja da su u vezi nisu se suzdržali ni njihovi prijatelji koji već par dana ostavljaju komentare na njihovim fotografijama na Instagramu, ali i u Instagram lajvu koji je pevačica održala pre nekoliko večeri.

Kao jedna od zvaničnih potvrda jesu zajedničke fotografije koje su i Tini i Sebastian postavili a svoje Instagram profile prethodne večeri, gde ih možemo videti kako se ludo zabavljaju, ali i uživaju dok grle jedno drugo. Tinisti su naravno oduševljeni Tininim izborom novog partnera, tako da preostaje još da im i mi poželimo svu sreću!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/ Sebastian Yatra

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Jel to propričao naš jezik? Novi singl Sebastián Yatre zove se "Sutra"!
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

9 thoughts on “Ne kriju se više: Tini Stoessel i Sebastián Yatra potvrdili svoju vezu!

  1. Čestitam!! Baš si pašu, ali i nisam baš sigurna da bi oni mogli biti u braku već da je ovo ozbiljna veza ali ne toliko da bi bili zajedno do kraja života

  2. Inace Famozo, ova vasa vest se nalazi na storijima Tinista iz Nemacke, i u fazonu su:,,sta , molim, ko potvrdio"? I onda mi moramo da im objasnjavamo da niste bukvalno mislili da su potvrdili vec da ste samo objasnili zasto tako mislite 😂

  3. sto je tacno tacno je zar nije takoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.