Posvećeno Tini Stoessel? Sebastian Yatra predstavlja pesmu i spot “Un Año”! (video)

Kolumbijski pevač Sebastian Yatra nam je svima već dobro poznat od 2016. godine kada je tada po prvi put sarađivao sa pevačicom i glumicom Martinom Stoessel na njenoj pesmi “Ya No Hay Nadie Que Nos Pare”, a njihova saradnja se nastavila sve do sada i još uvek traje, međutim o jednoj stvari se i dalje spekuliše u fandomu – a to je hemija između njih dvoje! Pevač se još tada interesovao za pevačicin ljubavni život, međutim kako je Tini bila u vezi sa Pepeom nije pokazivala nikakvo interesovanje za Sebastiana, ali kako su sada oboje singl, pevač izgleda kao da želi nešto da nam poruči kroz novu pesmu “Un Año”!

Nije ni tajna da deo fandoma navija da Tini Stoessel i Sebastian Yatra budu par, a nakon više gestova i stihova iz nove pesme izgleda kao da pevač gaji osećanja prema mladoj Argentinki. “Un Año” je ljubavna pesma koja govori o devojci koju je sreo u toku jednog proleća, nešto kasnije, na leto se zaljubio u nju i kroz naredne stihove nastavlja da nam opisuje kada su se sve oni to sreli i otkriva nam da će uskoro imati novi susret, narednog meseca i to u februaru – sve to se savršeno poklapa sa pričom o Tini!

Njih dvoje su se sreli negde u novembru 2016. godine (što je proleće u Argentini) , nakon toga su snimili prvi duet, usledile su brojne saradnje, a sada nakon nekoliko meseci razdvojenosti, ovaj duo će se ponovo sresti na Villa Maria festivalu narednog meseca, odnosno 9. februara u Argentini. U pesmi nam poručuje da je njegova ljubav sve jača, da ne može da izbaci tu osobu iz glave i kao vrhunac tu je poruka: “Dolazi februar, biću prvi koji će te videti, dati ti cveće i reći da te volim.” Šta vi mislite, da li je ova pesma posvećena Tin i da li Sebastian želi da nam poruči da će konačno izjaviti ljubav Martini?

Pročitajte još  Tini Stoessel: Tek sad postajem svesna uspeha "Violette"!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube Screenshot

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

5 thoughts on “Posvećeno Tini Stoessel? Sebastian Yatra predstavlja pesmu i spot “Un Año”! (video)

  1. Auuu 🤔. Ne znam stvarno, svi Tinisti misle da on gaji osecanja prema Tini. Iskreno, ne bi bili los par

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.