Preslatko: Ariana Grande viđena u šopingu, fanovi je presretali za fotke!

Ariana Grande je u poslednje vreme bez konkurencije najpopularnija mlada zvezda na svetu, ali da li je to sprečava da se ponaša kao obična devojka i ode u šoping u običan supermarket gde ide običan svet? Čini se da nije tako i da Ari nema nikakav problem sa tim, što je i pokazala u nedelju iznenadivši Arianatotre!

Naime, Ariana Grande je od svih mesta koja je mogla da poseti (ili da nekoga pošalje da kupi sve umesto nje) došla u nedelju u Target u oblasti Pensilvanije, i naravno, odmah je privukla pažnju ljudi koji su pre svega bili iznenađeni što je ona tu! „Ne dešava se svaki dan da naletiš na Arianu Grande u Targetu, hvala što si ulepšala dan mojim ćerkama“ napisao je tattoo umetnik Chris Hall, a osim njega napravljeno je još mnogo slatkih fotki i sa mlađim delom fandoma – pogledajte sve fotke:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No big deal, just chillin @wholefoods with @arianagrande 🤷🏻‍♂️😎

A post shared by DJ SALINGER (@major_vibes) on

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Mirjana nam šalje svoje najbolje crteže!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

3 thoughts on “Preslatko: Ariana Grande viđena u šopingu, fanovi je presretali za fotke!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.