MMeri za vikend održali skup u Splitu!

Hrvatski MMeri su živnuli pa su i oni proteklog vikenda napravili svoj skup i to u Splitu! Bila je to prilika da se druže, snime video za MMers Friday, ali pre svega pošalju jasnu poruku momcima da žele njihov povratak i da se nadaju kako će se to desiti makar na narednoj turneji, 2020. godine! Evo što nam je o skupu napisala Antea.

Nakon skoro dva mjeseca dogovaranja u subotu nas se skupilo oko 20 MMera (mali broj ali vrijedan) iz Splita i okolice. Našli smo se ispred fontane, puštali njihove pjesme, upoznavale se, pa čak su neke i plakale od sreće :”). Kasnije smo ošle snimit video za MMers Friday i njihov rođendan, onda smo snimile tik tokove pa smo na kraju išli u bajamine na palačinke. Nakon svega smo po gradu puštale pjesme na zvučniku i išle u Jokera😊

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Marcus i Martinus najavili prve datume za svoju turneju!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “MMeri za vikend održali skup u Splitu!

  1. Preslatko, obozavam da vidim uspesne skupove i svu tu srecu i pozitivnu energiju. Daj Boze da ih bude jos 😊 (i koncerata i skupova)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.