Baka Prase se oglasio: Šta se stvarno desilo u Bigu

Nemile scene dešavale su se u subotu u tržnom centru Big u Novom Sadu gde je trebalo da gostuje jutjuber Baka Prase. Interesovanje publike bilo je toliko veliko da on nije mogao na vreme da se pojavi na sceni, a potom je izbio i haos gde je bilo i povređenih, pa je čitav događaj otkazan! Baka se sad oglasio na svom Instagram Storyju i objasnio sve.

Da ne prepričavamo slike koje svakako vidite ispod, Baka tvrdi da je uradio sve što se njega tiče, ali da je i pored toga dobijao pretnje roditelja, kao da je on organizator ovog događaja, a ne tržni centar koji nije sve pripremio na pravi način. On isto tako navodi da je organizator odlučio da otkaže skup.

Baka navodi i da je imao problema sa policijom kao i da je jedno vreme morao i dokazuje kako on nije organizator čitavog događaja, što je na sreću i uspeo. On je u pratnji interventne jedinice policije i napustio grad, a iako veruje da za tim nije bilo potrebe, on kaže da ne bi vredelo da se raspravljao i oko toga. Jutjuber nas svom Insta Storyju nudi i mogućnost glasanja za to želite li da on snimi video o svemu, a pretpostavljamo da će se to i desiti!

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Baka Prase

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Baka Prase se oglasio: Šta se stvarno desilo u Bigu

  1. Nije Bogdan kriv, fanovi su se nezrelo ponasali, sto nije fer, da su bili okej sve bi proslo dobro i svi bi se slikali s Bakom, kao i uvek.Steta.

  2. On je veliki propalitet te ne znam sta su se ova nasa deca okomila na njega ali dobro shatice kad odrastu da od njega i nisu mogli nesto da nauce i da nije trebao da im bude ''idol''…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.