Na novom albumu Julie Michaels pevaju i Selena Gomez i Niall Horan!

Julia Michaels godinama pravi fantastične hitove za svoje kolege, a ponekad snimi nešto i za sebe – kucnuo je čas da ona objavi svoj album, „Inner Monologue Part 1”, a na njemu će se naći više nego sjajne pop saradnje jer album sadrži pesme sa Niallom Horanom i Selenom Gomez!

„’Inner Monologue Part 1’ biće objavljen 25. januara, ne bih mogla da budem više uzbuđena ni kad bih probala! Vaš je sledeće nedelje” napisala je Julia na društvenim mrežama uz prelepu naslovnicu albuma. Naravno, to što album sadrži u nazivu “Part 1” znači da ovo nije sve što ćemo čuti od Julie u ovoj temi, već će ona objaviti i “Part 2” u skorijem periodu!

Ono što je mnogima najuzbudljivije kod Julijinog novog albuma jesu dueti, za koje je ona odabrala Selenu Gomez i Nialla Horana! „Mnogo sam uzbuđen! Pevam na albumu Julie Michaels i na sedmom nebu sam. Ona je jedna od mojih dobrih prijateljica i ponosan sam što sam deo ovoga“ napisao je Niall koji će se naći na par pesama, a pesma koju je Julia snimila sa Sel nosi naziv „Anxiety“.

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Nije teško: Do Selenine linije u sedam lakih koraka!

Foto: Instagram/Julia Michaels

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje neguje od detinjstva, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost, fotografija i filologija hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi joj upravo to omogućava.

4 thoughts on “Na novom albumu Julie Michaels pevaju i Selena Gomez i Niall Horan!

  1. Famozo, znam da smaram sa ovim već po drugi put ali znate li koliko je najduže što je neko čekao da se njegov blog objavi. Ja čekam još od 4. decembra. Da li da ga pišem ponovo i pošanjem ili da pričekam još malo? I mogu li ja napisati i poslati neki blog bez obzira što onaj još uvijek nije izašao?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.