Miley Cyrus izvređala Arianu Grande: Doviđenja, nikad više nećemo pomisliti na tebe!

miley-cyrus-at-tonight-show-starring-jimmy-fallon-in-new-york-10-01-2015_1

Miley Cyrus noćas je vodila šou “Saturday Night Live” a iako se pričalo da će ona verovatno to iskoristiti kao priliku da se obračuna sa Taylor Swift i Nicki Minaj, njena meta bila je Ariana Grande!

https://youtu.be/qHl3nsXCqi4

Na početku šoua, Miley Cyrus se obratila ljudima koji su na neki loš način obeležili leto koje je za nama a među ljudima za koje je rekla kako se opraštamo od njih i da na njih više nikad nećemo ni pomisliti, našla se i Ariana Grande. Naravno, Ari se našla na pogrdnom spisku zbog incidenta s lizanjem krofni ali da li je ona baš zaslužila ovakve reči, naročito posle izvinjenja koje je uputila javnosti? Sumnjamo da će se pevačica previše obazirati na ove reči – njena karijera je u konstantnom usponu i trenutno završava svoju prvu veliku svetsku turneju.

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Pročitajte još  Teen Choice Awards 2017: Stižu prve nominacije za Sel, Ari, Tay, Demi, Miley, Biebsa, Shawna i momke iz 1D!
Vladimir Dolapčev je urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

8 thoughts on “Miley Cyrus izvređala Arianu Grande: Doviđenja, nikad više nećemo pomisliti na tebe!

  1. Nisam arianator i ne volim ne slušam mnogo Arianu ali ipak šta Miley mora da provocira kad to nije njen problem a i bilo pa prošlo izvinila se to je bitno
    Ps. Ne hejtujem Miley(iako je dirala Taylor) ali pošto je hejtovanje besmisleno ali to je Miley i nju niko ne može promeniti ako ona to ne zeli.

  2. Znaci volela sam Miley ali preterala je neka pogleda prvo to sto se skida gola i sto treba sto pre da krene na odvikavanje jer su joj jaki narkotici izgleda udarili u glavu! -_-

  3. Miley i dont like you you are stupid.Ariana Grande is MYYYYYY LIFEEEEEEEEEEEEEEEEEE SHEEEEEEEEEEEE ISSSSSSSSSSSSS QUEENNNNNNNNNNNNN OFFFFFFFFFFFF MYYYYYYYYYYYYYYYYY HARTTTTTTTTTTTTT I LOVEEEEEEEEEEEEEE YOUUUUUUUUUUUUUUU ARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII PLSSSSSSSSSSSSSSSSSS COMEEEEEEEEEEEEEEEEE TO BALKANNNNNNNNNNNNNNNNN PLSSSSSSSSSSSSSSSSS

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.