Oduvek pevačica: Pogledajte preslatke videe Ariane Grande kako peva pesmu Celine Dion kao dete!

Neki ljudi veruju da je talenat dostižan i da se uz mnogo truda može dostići savršeno pevanje, a neki ipak zastupaju teoriju da nismo svi rođeni pevači. Ariana Grande je od malih nogu bila raspevano dete, a o tome svedoče preslatki videi koje je objavila na svom Instagramu!

Ari izgleda preslatko u videima sa kovrdžama i rajfom na kosi, a njeno pevanje prilično je samouvereno za jedno malecko dete! Videi su nastali najverovatnije 1997. godine s ozbirom da su Ari i njena mama u autu pevale dve pesme koje su izašle te godine – „The Reason“ od Celine Dion i „Tell Him“ od Barbare Streisand – obe pesme su moćne balade, a Ariana nije krila ni ranije da je ogroman fan ovih velikih pevačica poznatih po snažnom vokalu.

Ari je pesmu od Celine otpevala solo, a za Barbarinu pesmu raspevala se i mama Joan, pa je Ari u opisu naglasila da ona i mama i dalje često zapevaju ovu pesmu. Poslušajte i vi kako zvuči mala Ariana Grande!

Autor: Famoza.net

Pročitajte još  Ari Grande: Biebs me je blokirao na društvenim mrežama!

Foto: Instagram/Ariana Grande

The following two tabs change content below.

Valentina Krstić

Editor at Famoza.net
Valentina Krstić je urednica portala Famoza.net. Svoj talenat za pisanje otkrila je u ranom detinjstvu, na Famozu je došla kao blogerka, a zatim je otkrila da je novinarstvo njena ljubav. Muzika, književnost i strani jezici hrana su za njen jedinstven stil i kreativnost, koju ističe u svemu što radi. Smatra da je najvažnije da strastveno radimo ono što volimo, a rad na Famozi i kreativno pisanje joj upravo to omogućavaju.

One thought on “Oduvek pevačica: Pogledajte preslatke videe Ariane Grande kako peva pesmu Celine Dion kao dete!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.