Ari Grande: Biebs me je blokirao na društvenim mrežama!

dang

Ariana Grande ponovo je bila prinuđena da odgovara na nezgodna novinarska pitanja! Gostujući na radio stanici Kiss FM ona je još jednom morala da objasni zbog čega su Jus i ona prestali da se prate na društvenim mrežama ali mnogi nisu ubeđeni u njenu iskrenost.

Ari je voditelju tako poručila da ona nikad nije prestala da prati Jusa već da je to bila greška Twittera. Voditelj je pokušao da uhvati pevačicu u laži pa ju je upitao kako je to moguće da se njih dvoje istovremeno nisu pratili ni na Instagramu ni na Twitteru. “Ne znam, možda me je on blokirao ili tako nešto? Ne… Stvarno nemam šta da vam kažem. Nismo se čuli mesecima. Super je on momak i izvođač. Imamo lepo prijateljstvo.” Ostavićemo vama da prosudite da li Ari krije nešto ili je iskrena, ali šanse da i Instagram i Twitter u isto vreme naprave istu slučajnu grešku je neverovatno mala!

Autor: Famoza.net
Foto: YouTube screenshot

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Lady Gaga se davi, a Ari psuje u novom videu!

8 thoughts on “Ari Grande: Biebs me je blokirao na društvenim mrežama!

  1. Pa,ja mislim da je Justin sve zapoceo i da joj nesto preti,pa da mora da laze,zato sto Ariana inace ne bi lagala!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.