Louis Walsh opet vređa 1D: Gorko će zažaliti, fandom će ih napustiti!

2015 Billboard Music Awards - Red Carpet

Svi na svetu znaju da Louis Walsh iz nekog razlog ne voli One Direction, što je pokazao još u vreme dok su oni učestvovali u X Factoru a sad je ponovo imao ružne reči na njihov račun, prognozirajući propast njihovih solo karijera!

Govoreći za Event magazin o momcima i njihovim šansama da uspeju kao solisti, Louis je konstatovao da će samo jedan od njih postići kakav-takav uspeh. “Previše novca i previše uspeha prebrzo. Simon je stvorio monstrume i to je bilo to. Svi oni misle da će biti solo zvezde ali to se neće desiti. To će biti samo Harry i to je to.”

Kao da to nije dovoljno, on je momcima poručio da će duboko zažaliti zbog svoje odluke da odu u solo vode. “Kad propadnu onda će im biti žao što su se rastali ali biće prekasno jer će se pojaviti neki novi bojbend. Tako to ide sa njima”, zaključuje on. Da li je Louis u pravu da će moćni fandom nestati čekajući da se momci okupe?

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Liam Payne se vraća na mesto gde je nestao One Direction: Znali smo da je kraj!

7 thoughts on “Louis Walsh opet vređa 1D: Gorko će zažaliti, fandom će ih napustiti!

  1. Nema šanse da napustim fandom,pa ni da se okupi još 1000 bendova i dalje ću biti Directioner i naravno,svi ćemo ih čekati koliko god treba.

  2. HAHAHAHAHAHAH NARAVNO DA NECEMO! E LJUDI, DALI STE MI IDEJU ZA VIC! Prvo idi kod svog fandoma pa nam se onda javi! A da, zaboravila sam, ti nemas nikog… Smrc,smrc… -.-

  3. Nek mi neko kaze da li je on normalan? "Stvorio je monstrume" hahahaha u kom je on vise tripu

    1. Zaista ne znamo 🙁 Nije da on generalno ne voli bojbendove jer je stvorio jedan koji ipak nije ostvario ni stoti deo uspeha 1D.

  4. Uf, kako me nervira. Zauvek cu biti Directioner, i cekacu ih koliko god bude potrebno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.