San svakog Selenatora: Predstavljena je “Bad Liar” modna kolekcija!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
17101

Selena Gomez nailazi na same pohvale kad je reč o spotu za “Bad Liar” a pevačica i glumica sad nas je jako iznenadila jer je video dobio i svoju modnu kolekciju koja je skroz u retro fazonu!

Kolekcija tako obuhvata četiri majice od čega dve imaju natpise “Bad Liar”, jedna ima natpis “Selena Gomez” a tu je čak i majica bez rukava koju nosi u košarkašoj sceni. Sve majice koštaju između 30 i 40 dolara ali to nije previše za ovako ekskluzivnu kolekciju! Osim toga, u prodaji su još i posteri koji su vrlo skupi (20 dolara), set stikera (22 dolara), tri različita šortsa (svaki po 55 dolara) i preslatke dugačke i kratke čarapice sa natpisom “Selena Gomez” (23 i 20 dolara).

Kompletna kolekcija prodavaće se isključivo onlajn putem i to od 12. jula a već sad može se naći u pretprodaji ovde. Kao što se trudimo da vam poklanjamo CD-ove i druge stvari koliko god možemo, nadamo se da ćemo jednog dana moći da vas obradujemo i ovako nečim! Šta se vama najviše dopada? Čisto da imamo na umu 😉

Autor: Famoza.net
Foto:

13 thoughts on “San svakog Selenatora: Predstavljena je “Bad Liar” modna kolekcija!

  1. Cela kolekcija je super ali bih ja verovatno najviše nosila ovu roze majicu.🌸😉 Uzgred Famozo, znam da nije vezano za temu, ali jeste li videli da je Bella Hadid slučajno lajkovala The Weekndovu sliku?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *