San svakog Selenatora: Predstavljena je “Bad Liar” modna kolekcija!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
17101
Views:
25

Selena Gomez nailazi na same pohvale kad je reč o spotu za “Bad Liar” a pevačica i glumica sad nas je jako iznenadila jer je video dobio i svoju modnu kolekciju koja je skroz u retro fazonu!

Kolekcija tako obuhvata četiri majice od čega dve imaju natpise “Bad Liar”, jedna ima natpis “Selena Gomez” a tu je čak i majica bez rukava koju nosi u košarkašoj sceni. Sve majice koštaju između 30 i 40 dolara ali to nije previše za ovako ekskluzivnu kolekciju! Osim toga, u prodaji su još i posteri koji su vrlo skupi (20 dolara), set stikera (22 dolara), tri različita šortsa (svaki po 55 dolara) i preslatke dugačke i kratke čarapice sa natpisom “Selena Gomez” (23 i 20 dolara).

Kompletna kolekcija prodavaće se isključivo onlajn putem i to od 12. jula a već sad može se naći u pretprodaji ovde. Kao što se trudimo da vam poklanjamo CD-ove i druge stvari koliko god možemo, nadamo se da ćemo jednog dana moći da vas obradujemo i ovako nečim! Šta se vama najviše dopada? Čisto da imamo na umu 😉

Autor: Famoza.net
Foto:

13 thoughts on “San svakog Selenatora: Predstavljena je “Bad Liar” modna kolekcija!

  1. Cela kolekcija je super ali bih ja verovatno najviše nosila ovu roze majicu.?? Uzgred Famozo, znam da nije vezano za temu, ali jeste li videli da je Bella Hadid slučajno lajkovala The Weekndovu sliku?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.