San svakog Selenatora: Predstavljena je “Bad Liar” modna kolekcija!

Selena Gomez nailazi na same pohvale kad je reč o spotu za “Bad Liar” a pevačica i glumica sad nas je jako iznenadila jer je video dobio i svoju modnu kolekciju koja je skroz u retro fazonu!

Kolekcija tako obuhvata četiri majice od čega dve imaju natpise “Bad Liar”, jedna ima natpis “Selena Gomez” a tu je čak i majica bez rukava koju nosi u košarkašoj sceni. Sve majice koštaju između 30 i 40 dolara ali to nije previše za ovako ekskluzivnu kolekciju! Osim toga, u prodaji su još i posteri koji su vrlo skupi (20 dolara), set stikera (22 dolara), tri različita šortsa (svaki po 55 dolara) i preslatke dugačke i kratke čarapice sa natpisom “Selena Gomez” (23 i 20 dolara).

Kompletna kolekcija prodavaće se isključivo onlajn putem i to od 12. jula a već sad može se naći u pretprodaji ovde. Kao što se trudimo da vam poklanjamo CD-ove i druge stvari koliko god možemo, nadamo se da ćemo jednog dana moći da vas obradujemo i ovako nečim! Šta se vama najviše dopada? Čisto da imamo na umu 😉

Autor: Famoza.net
Foto:

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Selena Gomez bi da otkaže sve buduće meet and greetove?

14 thoughts on “San svakog Selenatora: Predstavljena je “Bad Liar” modna kolekcija!

  1. Cela kolekcija je super ali bih ja verovatno najviše nosila ovu roze majicu.?? Uzgred Famozo, znam da nije vezano za temu, ali jeste li videli da je Bella Hadid slučajno lajkovala The Weekndovu sliku?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.