“Pomaže devojkama da se izdvoje iz gomile”: Stigla je “Strong Girl” kolekcija Selene Gomez i Pume!

I dok je bila na rehabilitaciji, što dalje od očiju javnosti i društvenih mreža, kampanje sa kojima je Selena Gomez sarađivala su odlučile da sačekaju pevačicin povratak i nastave svoju saradnju sa njom po svaku cenu, iako su tu bile posledice da će izgubiti deo zarade jer pevačica nije prisutna da promoviše njihove proizvode, isti slučaj je i sa sportskim brendom Puma!

Selenita je u više navrata sarađivala sa ovim bendom, a sad smo konačno u prilici da vidimo celokupnu kolekciju koju je dizajnirala u nadi da ohrabri devojke i žene, a i isto vreme da im približi svoj stil oblačenja uz visoku dozu komfora! “Nemam prijatelje koji su iste veličine ili bilo čega. Razumem žensko telo više od mojih prijatelja, zbog načina na koji se oblače i šta oblače,” istakla je Selena u novembarskom intervjuu za časopis ELLE.

“Želim da ohrabrim žene, da koristim svoju platformu za dobro uz to što se dobro zabavljam uz filmove i muziku. Zvuči pomalo kliše, ali istina je da to ne bih postigla bez ljudi koji me podržavaju,” dodala je ona tad. Selenina kolekcija “Strong Girl” je sada dostupna na Amazonu i ona uključuje velurski kombinezon sa čokerom koji se mogu naći za maksimalno 120 dolara, Defy patike (od 83 do 120 dolara), trenerka (od 51 do 80 dolara), grudnjak sa dizajnom riblje mreže (između 60 i 80 dolara), majica čija cena se kreće od 37 do 50 dolara i rančić koji košta 50 dolara.

Pročitajte još  Ništa od pesama Selene i Justina: DJ Snake otkazao nastup na EXIT-u!

Autor: Famoza.net
Foto: Puma promo

The following two tabs change content below.
Milica Jovanović je jedna od urednica portala Famoza.net. Prvi put se predstavila čitaocima putem svog bloga Tinista's Academy i kao vlasnica i glavna urednica izdanja digitalnog časopisa o Martini Stoessel - "We Love Tini". Ističe da je rad na Famozi jedinstveno iskustvo i odlična prilika da i drugi čuju glas tinejdžera.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.