Miley moli da niko ne ponavlja njene greške: Drogu sam ostavila tek kad sam počela da sanjam kako umirem od nje!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
13
Views:
23

Miley Cyrus čitavo detinjstvo i tinejdžerske godine provela je radeći a tako nešto mlade zvezde često povede stranputicom. Pevačica i glumica godinama uopšte nije krila da stalno konzumira drogu marihuanu ali je sad zahvalna sebi što se otarasila te štetne navike.

Miley kaže da bez marihuane konačno vidi realnost sveta oko sebe kao i da joj je to omogućilo da se fokusira na izlazak svog šestog albuma. “Ovo je najvažniji album koji sam napravila”, priča ona u šou Jimmyja Fallona. “Htela sam da budem potpuno čista dok pričam o tome”, kaže ona. “Znam da to stalno pričam ali baš sam uživala snimajući ovaj album.”

Iako marihuana nije tako štetna kao neke druge droge, Miley kaže da ona itekako ostavlja užasne posledice koje su je naterale da progleda. “Nije da je neko umro od toga, ali ja zaista nisam znala šta je dosta! Čak i u ovom šou poslednji put sam bila drogirana. Onda sam počela da sanjam kako ću umreti za vreme mog nastupa u SNL-u iz nekog razloga. Verovala sam da ću biti toliko drogirana da ću umreti”, zaključuje ona. Nadajmo se da je marihuana zauvek završena priča za Miley. U drogi jednostavno nema ništa kul!

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Miley Cyrus

2 thoughts on “Miley moli da niko ne ponavlja njene greške: Drogu sam ostavila tek kad sam počela da sanjam kako umirem od nje!

  1. Onaj djavo sto je bio u Miley, otisao sada u Katy. Drago mi je sto je Miley ostavila droge. BRAVOOO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *