Liam Hemsworth, jasno i glasno: Miley i ja nismo vereni!

CfnlhSUUEAAEqIQ

Glumac iz “Igara gladi” zaprosio je nekadašnju zvezdu serije “Hannah Montana” još 2012, ali su se njihovi putevi razdvojili koliko već sledeće godine.

Ali, u poslednje vreme, navodi o pomirenju Liama Hemswortha (26) i Miley Cyrus (23) dobijaju sve više dokaza, a pop superzvezda je u nekoliko prilika viđena kako na domalom prstu leve ruke nosi svoj, po porudžbini rađen verenički prsten. Ali, kad je u jednoj australijskoj TV emisiji upitan da li su se on i Miley ponovo verili, Liam je kategorički odgovorio: “Ne, ja nisam veren!” Ipak, slavni par je u poslednje vreme više puta viđen zajedno u javnosti, kao, na primer, prilikom ručka u jednom meksičkom restoranu, te su se navodno držali za ruke na premijeri filma “The Huntsman: Winter’s War”, čija je glavna zvezda najstariji brat Hemsworth, Chris. Koji, ako je suditi po Liamovoj izjavi, neće baš tako brzo postati dever Miley Cyrus. 🙂

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Vi birate: Kome želite da posvetimo naš sledeći kviz?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.