Lenin blog: Filmovi koji su obeležili 2016. godinu!

Like
Like Love Haha Wow Sad Angry
441
Views:
51

Godina 2016. je previše brzo prošla, a ostavila je dobar utisak na sve nas. Takođe, prošlu godinu su obeležili veoma dobri filmovi, od kojih ću nam nabrojati nekoliko kojima sam oduševljena.

NISAM SRELA TEBE
Luisa Clark je izgubila posao u obližnjem kafiću, a Will Traymor je imućan muškarac čiji život biva promenjen nesrećom zbog koje Will ostaje prikovan za krevet. Luisi i Willu se putevi prepliću nakon što ona postane njegova lična asistentkinja i tada počinje njihova ljubavna priča.

FANTASTIČNE ZVERI I GDE IH PRONAĆI
Film je nastao prema poslednjem delu autorke Hari Potera, Dž. K. Rouling. Radnja se događa 70 godina pre sage o Hati Poteru.

THE AUTOPSY OF JANE DOE
Reč je o hororu. Radnja je smeštena u mrtvačnici. Otac i sin, koji rade u toj ustanovi, su jedno veče primili telo žene i u potrazi za uzrokom smrti doživljavaju pravi teror.

ODRED OTPISANIH
Grupa superzlikovaca kreće u samoubilačku misiju koja im je dodeljena u zamenu za određene povlastice. Mislim da nema potrebe ništa posebno pisati o ovom filmu, jer je opštepoznat svima

VELIKI DOBROĆUDNI DŽIN
Priča o devojčici Sofi iz Londona i misterioznom džinu koji je upoznaje sa opasnim svetom džinova.

DOM GOSPOĐICE PEREGRIN ZA ČUDNOVATU DECU
Priča prati dečaka Džejkoba čiji je život bio miran do smrti njegovog dede. Tada pronalazi tajanstveno pismo i život mu se menja iz korena.

Lena Ergelaš je stalna saradnica portala Famoza.net. Posetite njen blog Just Dreamer i pišite joj na lena.ergelas@famoza.net .

2 thoughts on “Lenin blog: Filmovi koji su obeležili 2016. godinu!

  1. Lepo.
    Znam samo za "Nisam srela tebe" i "Odred otpisanih". Takoder sam ih gledala i mogu reci da su filmovi odlicni 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *