Laurin blog: O mojoj mami i svim mamama!

Hello! Ja sam Laura. Moj prošli blog je bio o Tinistima & Arinatorima. Pa ovaj blog želim posvetiti Mamama & Mojoj Mami. Uživajte!???

Mame je osoba koja ti je najbolja prijateljica. Mama je osoba koja te nikada neće izdati. Uvijek ćete voditi na pravi put. I najbolje će ti sve reći. Neće biti kao neki “prijatelji”. Oni lažni prijatelji će ti lagati, voditi na krivi put. A mama, ona će sve obrnuto raditi. Današnja djeca (kao i ja) rijetko kada govorimo roditeljima, pogotovo mami HVALA. Rijetko ko.

Mi smo nezahvalni. A naše/moju mamu/e to boli. I mi ih i ne slušamo, ne poštujemo a mama opet preko svega toga pređe. Kao da se ništa nije desilo. Mama je prijateljica, rodica. Mama je sve. Mama je svijet. Ona je osoba koja ne želi ni plakati pred nama. Zadrži one suze a kada se baš puno smije te joj suze idu. I kada je pitamo “Što plačeš” a ona samo kaže “Ma ništa, to je zbog smijeha” Zato poštujte svoje mame, volite mamu. Kada vam je najteže ona će vas poslušati i dati vam savjet. Nema više BFF,ona je BFF.

Volim vas? Pusa! Vidimo se do sljedećeg bloga! Pišite o čemu želite dalje da vam pišem???

My Blog rubrika je u kojoj vam pružamo priliku da se vaši tekstovi nađu na Famozi! Može to biti vest, neki vaši saveti ili razmišljanje na neku temu. Kad napišete tekst, pošaljite nam ga na našu adresu, redakcija@famoza.net a u subject/temu stavite My Blog. Vaše blogerske tekstove objavljivaćemo redom kojim nam dođu ali vodite računa da ćemo objavljivati samo one tekstove za koje smatramo da su lepo napisani i i zanimljivi. Prednost će imati oni koji budu pisali našim slovima, tj. budu koristili “šžćđ” u svojim tekstovima. Naravno, ovo je odličan način da promovišete sebe ali i da možda postanete deo naše stalne blogerske ekipe! Za više informacija, pogledajte pravila ovde. Najbolji blog nedelje dobija knjigu izdavačke kuće Laguna a nju možemo da šaljemo samo na teritoriju Srbije!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

4 thoughts on “Laurin blog: O mojoj mami i svim mamama!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.