Živi su: Louis Tomlinson prezahvalan Directionerima jer su ugasili Twitter nalog protiv njega!

Iako je nekako logično da su Directioneri kao fandom u dubokom snu, oni se ipak pojave po potrebi, da zaštite svoje momke. To je sad osetio Louis Tomlinson jer su oni brojni prijavama uspeli da ugase Twitter profil koji je pretio da će ilegalno objaviti njegovu novu numeru pod nazivom “The Two Of Us”.

“Kako neverovatno vernu bazu fanova imam. Hvala vam puno”, tvitovao je Louis kasnije, a onda je i lajkovao poruku jedne Directionerke koja ga je branila od optužbi da samo priča prazne priče i da mu nije ni stalo do fandoma. Louis je uvek bio taj koji je imao najbolju komunikaciju sa Directionerima i prvi koji je najavljivao da bi sve što radi ostavio kad bi ostali momci iz grupe odlučili da je vreme za povratak.

Autor: Famoza.net

Foto: Instagram/Louis Tomlinson

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Još su na okupu: Predstavljena nova 1D kolekcija prelepih majica!

3 thoughts on “Živi su: Louis Tomlinson prezahvalan Directionerima jer su ugasili Twitter nalog protiv njega!

  1. Uvijek je bio moj omiljeni član One Direction-a, a i dalje je. Directioneri nikada ne spavaju. Mi smo uvijek tu i nikada nećemo otići jer su nam obećali da će se vratiti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.