Directionerka čestitala Louisu ispadanje iz lige, ceo fandom proglašen glupim!

Louis Tomlinson

Directionerka pod imenu Emily imala je najbolju nameru kad je pročitala vest o omiljenom fudbalskom klubu Louisa Tomlinsona ali su njene reči naišle na opšti podsmeh!

Naime, Donkaster roversi za koje Louis povremeno ispali su iz lige a Directionerka nije znala šta to znači već je mislila da je to nešto dobro! Uostalom, njen tvit glasi: “Ne znam šta ovo znači ali čestitam Louis” a uz njega ide i link ka vesti da je Donkaster ispao. Besni fanovi koje iovako nervira što im Directionerke zauzimaju mesta na tribinama i vršite čim Louis dobije loptu veruju da je ovo dokaz da njima treba zabraniti pristup stadionu.

“Izgubio sam veru u ljudsku vrstu”, “Ovo je razlog zašto Directioneri ne treba da tvituju o fudbalu” ili “Vidite šta su One Direction uradili fudbalu” samo su neki od uvredljivih komentara koji su usledili. Sirota Emily branila se da voli fudbal i nada se da joj Louis neće ovo uzeti za zlo već da će ga nasmejati. Ipak, postoji i teorija da je Directionerka ovo namerno uradila samo kako bi iznervirala navijače!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  One Direction nas po ko zna koji put uveravaju: Ne raspadamo se! (video)

4 thoughts on “Directionerka čestitala Louisu ispadanje iz lige, ceo fandom proglašen glupim!

  1. no comment…… Pa i ja koja ne razumem super engl bi znala da pročitam…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.