Zayn Malik o svom albumu: Biću brutalno iskren, znaćete šta se stvarno dešava!

11925787_557241687756831_507869871_n

Zayn Malik spreman je da bez uvijanja na svom novom albumu govori o svemu što mu se dešavalo u prethodnih godinu dana pa kaže da će stihovi biti brutalno iskreni.

Interesovanje za njegovu muziku je ogromno a Zayn uverava da niko ko očekuje svež zvuk neće biti razočaran. “Objasniću ljudima šta se tačno dešava. Album će biti čist, pravlja i sirov”, obećava on. “Ja sam iskren kad pričam o stvarima. Imam dovoljno novca da živim udobno i sad želim da stvaram moju muziku”. Zayn ističe i kako je zbog One Directiona napustio školu pa da će se potruditi da diplomira u narednim godinama. “Znate, ovih dana nije tako teško obrazovati se. Nije problem otići i slušati lekcije što ću jednog dana i uraditi, nadam se.”

On ističe da to želi da uradi kako bi jednog dana bio dobar primer svojoj deci. “Kad me deca u budućnosti budu pitala zašto idu u školu i kažu mi da sam ja bio u bojbendu, onda ću moći da ih pogledam i odgovorim sa, ‘Izvini ali ja sam se vratio u školu i diplomirao. E zato moraš da radiš domaći!”

Autor: Famoza.net
Foto: Instagram/Zayn Malik

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Koja verzija vam se više sviđa? I Zayn i Tay objavili svoje varijante "I Don't Wanna Live Forever"!

3 thoughts on “Zayn Malik o svom albumu: Biću brutalno iskren, znaćete šta se stvarno dešava!

  1. Ponosna sam na njega ! Mislim da će ovaj album biti uspješan , i drago mi je kad ga čujem da ne govori i ne uspoređuje sebe sa nekim drugim ili tako nešto. Mislim da je ostao svoj,još uvijek je onaj stari Zayn kojeg volimo i cenimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.