Zašto Marcus i Martinus izgledaju kao da su napustili muzičku karijeru?

Tumarajući po Instagramu, primetili smo kod jedne MMerke slike na kojima vidimo Marcusa i Martinusa kako obavljaju “obične” poslove u restoranu, poput kuvanja ali rada za kasom. Iako smo mislili da je u pitanju neka montaža, ispostavilo je da je u pitanju zvanična fotka objavljena na njihovom profilu!

Uz ove fotke, momci su objavili i komentar u kome kažu, “Da li ova fotka znači da: 1. Dobili smo poslove preko leta? 2. Ili imamo nešto uzbudljivo da vam predstavimo u ponedeljak. Kome uniforma bolje stoji?” Sve prate heštegovi #soon i #pocketdial, pa će ipak biti da je ovde reč o kadru iz spota za pesmu “Pocket Dial”!

Već ovo je znak da nas očekuje nešto baš interesantno, a nema sumnje da ćemo za vikend dobiti i tačan datum premijere, što će biti prvi spot momaka posle podosta vremena!

Autor: Famoza.net 

Foto: Instagram/Marcus i Martinus

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Smatra da je rad sa tinejdžerima i borba za dolazak mladih zvezda u region najbolji posao na svetu, iako malo ko to razume.
Pročitajte još  Nema još mnogo vremena: Ostao mali broj ulaznica za koncert Marcusa i Martinusa u Zagrebu!

One thought on “Zašto Marcus i Martinus izgledaju kao da su napustili muzičku karijeru?

  1. Rec je o spotu sigurno! Na youtubu su pre nekoliko nedelja objavili deo spota i napisali "Music video comig… SOON",a stvarno su milsili da cemo da im poverujemo da su nasli poslove tokom leta i to u Kopenhagenu (pise iznad slike)! To bi znacilo da moraju da budu u Danskoj na duze vreme,to jest tokom leta,a ko provodi leto na ovakav nacin?? A da nije rec o spotu zasto bi onda stavili samo #pocketdial a ne na primer #wildlove ili lupam #fixyou ? Ehh ja i moja logika 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.