Famoza music chart #213 – Glasajte za sve omiljene pesme!

Posle duge vladavine Ariana Grande, na vrhu ove nedelje blista BTS sa njihovim singlom “On”, što je ujedno i prva pobeda neke k-pop grupe na našoj listi! Razlike u vrhu bile su male, tako da momcima neće biti lako da sačuvaju ovu poziciju i naredne nedelje!

Kad je reč o novitetima, niste imali puno predloga, ali mi smo uvrstili čak četiri nove numere izvođača koje ste i ranije viđali na listi, od Selene Gomez do Tini, Sebastiana Yatre i Dua Lipe. Nadamo se da su neke od ovih pesama po vašem ukusu! Naravno, kako sad Tini ima četiri pesme na listi, ona sa najmanje glasova za dve nedelje će ispasti!

Glasanje traje do srede, 8. aprila u 12h! Broj zvezdica pored imena izvođača označava koliko je ta pesma puta bila na prvoj poziciji top liste! Glasati možete svakog dana za sve pesme koje vam se dopadaju! Vaše predloge za narednu top listu očekujemo u komentarima!

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  Ključni dani za megakoncert: Organizator naredne nedelje pregovara u Londonu!

7 thoughts on “Famoza music chart #213 – Glasajte za sve omiljene pesme!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.