Dinah-Jane Hansen (Fifth Harmony): Rado bih izašla na dejt s Justinom Bieberom!

dinah-jane-hansen-wallpaper_927801613

Uzimajući u obzir Kanađaninovu burnu ljubavnu istoriju sa Selenom Gomez, neko bi možda i bio obazriv da započne vezu s njim – ali ne i lepotica iz američkog girl benda!

U skorašnjem intervjuu za magazin Us Weekly, aludirajući na naziv njihovog singla “Worth It”, novinar je devojkama iz Fifth Harmonyja uputio pitanje da li bi vredelo biti devojka Justina Biebera, a Dinah-Jane Hansen je na to kao iz topa odgovorila: “Vau… To bi definitivno bilo interesantno, ako ništa drugo.” Hm, čini nam se da ima nešto između članica 5H i Kanađana, budući da je i Camila Cabello dovođena u emotivnu vezu s Shawnom Mendesom. Ipak, Dinah-Jane je totalno realna kad je u pitanju veza s jednim od najpoželjnijih muškaraca na svetu: “Mislim da do toga nikad neće doći. Možda u nekom drugom životu.”

Autor: Famoza.net

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  James Arthur promenio ploču: Ja rekao da sam idol Biebsa i Zayna?

One thought on “Dinah-Jane Hansen (Fifth Harmony): Rado bih izašla na dejt s Justinom Bieberom!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.