The Weeknd iskreno: Potpuno sam svestan da me devojke žele jer sam slavan a ne lep!

The Weeknd je za samo nekoliko godina izgradio vrlo uspešnu karijeru ali mladi umetnik ističe da mu slava nije udarila u glavu kao i da je svestan da ga mnoge devojke nikad ne bi ni pogledale da nije toliko slavan i bogat.

“Ljudi, ja ne mogu da se pretvaram da sam zgodan, znate šta hoću da kažem?”, priča on za magazin GQ. “Garantovano me opisuje kao da sam ne znam ni ja šta. Ja to nisam, ja sam ovakav. Nikad neću upasti u neki klub i pomisliti, ‘Čoveče, ja sam ovde najzgodniji’. Jedini razlog zašto me devojke žele jeste zbog onoga što radim u studiju. Zato, biram da se fokusiram na to”.

The Weeknd ističe i da je promenio svoju čudnu frizuru jer mu je dosadilo da odskače od mase. “Na taj način sam uspeo bolje ad se uklopim. Ako hoću da odem u klub, samo mogu da odem i ostanem neprimećen. Mogu da odem i u restoran. Ja sam kao i svako drugi što je možda dosadno ali možda i želim da izgledam kao svi na neko vreme.”

Autor: Famoza.net
Foto: GQ

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.
Pročitajte još  I zato ga Sel voli: The Weeknd poklonio 100.000 dolara klinici za majku i dete u siromašnoj Ugandi!

4 thoughts on “The Weeknd iskreno: Potpuno sam svestan da me devojke žele jer sam slavan a ne lep!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.