Harry Styles: Zašto je toliko bitno da li mi se dopadaju devojke ili momci?

Harry Styles uradio je novi temeljan intervju a novinare je između ostalog interesovalo zbog čega uvek odbija da priča na temu toga da li ga privlače samo žene ili i muškarci, kako to godinama sugeriše deo Directionera koji ga povezuju sa Louisom Tomlinsonom.

Dok je iznervirani Louis više puta molio da se prestane sa tim jer se njemu dopadaju samo devojke, Harry kaže da ne vidi poentu izjašnjavanja. “Ne, nikad nisam potrebu da pričam o tome”, ističe on. “Ne osećam da je to nešto što treba da objašnjavam u vezi sebe”. Ovakav stav deli sve više mladih zvezda – recimo, Rowan Blanchard koja kaže da joj je glupo da se svrstava u neku grupu.

Još jedna od tema bio je One Direction a Harry i dalje priča o tome kao da je to mogućnost a ne nešto što će se obavezno desiti. “Najsrećniji sam što sam otišao bez osećanja da me je tamo neko gušio. Nikad se nisam pretvarao, stvarno sam uživao. To je najbolja stvar koja mi se ikad desila”, ističe on. “Nikad ne bih odbacio mogućnost da se ujedinimo. Sad svi rade nešto svoje i super je videti šta se sprema.” Harry ipak obećava jedno – biće razgovora na tu temu! “Ne znam kad bi to moglo da bude. Generalno, mislim da bi bilo jako loše da kažemo, ‘Ne, ne želim to opet da radim'”, zaključuje Harry.

Pročitajte još  Directioneri u akciji: Fandom "ošišao" Harryja Stylesa!

Autor: Famoza.net
Foto: Twitter

The following two tabs change content below.
Vladimir Dolapčev je vlasnik i urednik medija Famoza.net. Prethodno je pet godina uređivao portal srpskog izdanja časopisa BRAVO. Najveća želja mu je da Famoza bude drugačiji od svih teen medija i da pomogne u dovođenju mladih zvezda u region.

3 thoughts on “Harry Styles: Zašto je toliko bitno da li mi se dopadaju devojke ili momci?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.